Saturday, April 11, 2015

Rahsia Seks Isteri Yang Perlu Anda Tahu


Jangan kamu hampiri perbuatan zina kerana ia adalah kejahatan yang sangat keji dan sejahat-jahat jalan.’ (Al-Isra’:32)

Untuk panaskan lagi suasana hubungan seks, anda perlu tahu rahsia mengenai isteri anda di bawah.

Minda adalah organ seks terbesar wanita

Jika anda mahu merangsang isteri anda, anda mulakan dengan merangsang emosi dia. Isteri anda berkahwin dengan anda bukanlah kerana dia terpikat anda secara fizikal tetapi dia terpikat pada anda secara emosi. Jika anda berjaya merangsang emosinya untuk lebih mencintai anda, dia akan akan lebih terangsang apabila melakukan hubungan seks.

Seluruh tubuhnya boleh di rangsang

Bagi wanita, seluruh tubuh mereka adalah organ seks iaitu mereka boleh terangsang jika anda menyentuh mana – mana bahagian badan mereka ketika
anda sedang melakukan hubungan seks. Namun, bagi setiap wanita pasti ada bahagian yang boleh memberi rangsangan tambahan apabila di sentuh.

Wanita sangat sukakan foreplay

Bagi wanita tiada beza hubungan persetubuhan dan foreplay. Mereka tidak kisah asalkan mereka datang inzal ketika harunginya. Oleh itu, suami perlu pastikan si isteri mendapat puncak klimaks terlebih dahulu walau apa cara pun atau langkah yang sepatutnya.

Wanita lebih suka anda menewaskan mereka dengan rabaan dan sentuhan yang penuh dengan kasih sayang dari zakar anda

Hubungan seks melibatkan keseluruhan aktiviti emosi dan fizikal. Isteri anda lebih suka jika anda tewaskan mereka melalui hubungan yang penuh dengan kasih sayang. Ramai suami silap menafsirkan kemahuan isteri. Seks bukanlah segalanya dan suami perlulah memahami situasi ini. Letakkan seks pada tempat kedua, dahulukan dengan penuh emosi dan kasih sayang.

Wanita suka jika anda mengawal hubungan kelamin

Wanita sangat suka jika anda beraksi dengan agresif ketika mengadakan hubungan seks. Walaupun mereka suka anda jadi ketua, mereka juga mahukan anda menerima respon yang mereka beri ketika hubungan seks berlangsung. Saling berbalas tindakan adalah perlu bagi penerimaan kedua-dua pihak.

CINTA : Tip ini adalah satu perkongsian untuk yang telah berumah tangga.Kepada sesiapa yang belum berumah tangga elakkan dari melakukan zina kerana ia adalah satu perbuatan yang keji.Sekali lagi artikel ini tidak sesuai bagi golongan bujang yang belum berkahwin.

No comments:

Post a Comment