Sunday, June 3, 2012

Blog Itu Apa Kanser Otak Dan Payudara


Nampaknya sudah selesai sesi bercuti di kampung halaman Perlis.Pejam celik dah habis postkan artikel mengenai penyakit Kanser Otak dan Kanser Payudara.So saya harap dengan sedikit info tersebut dapatlah dikongsi oleh pembaca-pembaca yang lain

Maka berakhirlah kisah di Perlis kerana hari ini saya akan pulang ke Kuala Lumpur.Kena kembali mengadap buku sekolah dan assigment.Mesti bosan dah tak boleh bangun lewat pagi lagi.


Nanti dah sampai Kuala Lumpur sure banyak perkara yang hendak dilakukan.First sudah tentu kena semak jadual kelas.Saya terpaksa cari rumah sewa yang lain dekat area damansara atau bangsar.Kepada sesiapa yang tahu ada rumah yang hendak disewa  dekat area berkenaan message lah saya :).Jumpa kawan-kawan itu sudah pasti.

Apa-apa pun selamat membaca kepada sesiapa yang suka membaca.Selamat tinggal Perlis Indera Kayangan Dan Kuala Lumpur tunggu saya datang !!!

Cinta : Lepas ini masih fikir nak postkan artikel mengenai penyakit apa pulak..hehehe tiba-tiba mood sakit melanda sejak kebelakangan ini..


No comments:

Post a Comment