Thursday, June 7, 2012

Aku Menjadi Student Mulai Minggu HadapanAssalamualaikum....Pejam Celik minggu hadapan saya akan menjadi pelajar semula.Minggu ini serious sangat sibuk dengan sesi pendaftaran.Pening-pening lalat saya dibuatnya ke hulu dan ke hilir membawa borang pendaftaran.


Cuma setelah hampir sepuluh tahun bekerja dan kini akan kembali memegang buku rasanya seperti agak kelakar.Masih tertanya-tanya bolehkah lagi otakku hendak menerima apa yang dibaca nanti.Bolehkah?????


Idea sambung belajar ni serious datang secara tiba-tiba selepas sah menjadi status single hahaha.Menebus kekecewaan dengan cara begini..Mungkin agak menarik.Apa-apa pun harus dicuba terlebih dahulu,semoga saya berjaya habiskan study hahahhahaa2 comments:

  1. as'salam! bagus! ternyata anda memilih jalan yg benar. luaskan pengalaman dan ilmu.. suatu hari anda akan bertemu cinta.. sape tahu.. hehehe.. >< btw, ak nk ucap time kaseh cause blogger pilihan. kuang2.. ><

    ReplyDelete
  2. From Cinta : Tidak perlu terima kasih kerana penulisan anda sangat cool dan best dibaca...Insyaallah semoga berjaya menghabiskan prog. ijazah tersebut :)

    ReplyDelete