Thursday, April 16, 2015

Pemahaman Tentang Seksual Wanita Yang Kebanyakan Lelaki Tidak Tahu

Jika anda ingin menjadi lelaki yang lebih baik daripada kebanyakan lelaki tentang kepuasan seksual wanita, anda perlu
memahami perkara-perkara yang kebanyakan lelaki tidak tahu.
Anda perlu tahu apa yang diinginkan wanita di dalam bilik tidur. Artikel ini akan menjelaskan apa yang wanita mahu dan bagaimana untuk mempunyai hubungan seks yang lebih baik …

1. Wanita Menyukai Suasana Yang Romantik

Romantik adalah cara sosial yang boleh diterima bagi wanita untuk meluahkan seksualiti mereka kepada umum atau dalam senario yang bukan-seksual.Sebab itulah mengapa membawa wanita anda keluar untuk makan malam (dan berkongsi perbualan yang menarik) atau memasak bagi wanita anda di rumah dan makan dengan cahaya lilin sentiasa membawa kepada seks … ia sangat romantik dan wanita suka romantik.

3. Perkara Antara Telinganya sangat Kritikal

Perkara di antara telinga beliau sudah tentu otaknya.Dan jika anda mahu memberi wanita anda seks yang lebih baik, anda perlu melakukan apa yang kebanyakan lelaki gagal untuk lakukannya di dalam bilik tidur – anda perlu untuk merangsang fikirannya.Di dalam bilik tidur, anda lakukan dengan PERBUALAN KOTOR. Jika anda ingin memberi wanita anda hubungan seks dengan cemerlang dan baik, anda perlu bercakap kotor. Tidak ada cara yang lain.

4. Wanita Suka Seks Kotor

Ya, saya tahu ia tidak seperti apa yang telah kita diberitahu. Masyarakat kita sangat dingin dan mempercayai wanita mahukan kelembutan, kehalusan, seks
yang lembut dan mereka akan terkejut oleh sesuatu yang nakal atau kotor. Kebenarannya seks kotor akan membuatkan wanita teruja. Ia membuatkan mereka basah. Ia membuatkan mereka klimaks. Untuk memberi wanita anda seks yang lebih baik – jadikan ia kotor.

5. Jangan Hanya Memikirkan Tentang Kelentitnya

Sesetengah lelaki tidak boleh membuat wanita mereka klimaks (mereka tidak tahu bagaimana atau tidak peduli). Kebanyakan lelaki hanya memikirkan tentang kelentitnya dan oleh itu, mereka hanya memberi tumpuan kepada klitoris wanita untuk membutkan mereka orgasm. Mereka tidak akan memberikan wanita mereka teknik yang berubah-ubah, mega seks yang sebenar.
Untuk memberi wanita anda menggunakan teknik yang berbeza, mega seks yang sebenar (teknik yang tidak pernah membuatkan dia
penat atau bosan), anda perlu memberinya mengalami orgasm faraj.

CINTA : Awas tips ini adalah untuk mereka yang sudah berumah tangga sahaja.Kepada yang belum berkahwin elakkan seks sebelum kahwin kerana ia akan mengundang generasi yang tidak sihat.


No comments:

Post a Comment