Tuesday, June 16, 2015

Tubby Race Dan Jumping Buggy Di Escape Park Pulau Pinang

Dalam banyak-banyak permainan, permainan tubby race ni rasanya yang agak bahaya dan kurang ciri-ciri keselamatan.Tapi permainan ni best lah walaupun masa meluncur tu rasa tak selamat sangat.


Sebab apa tak selamat tu? ok masa tube ni meluncur serious rasa badan kita melambung-lambung kalau tak pegang tali pada tube tu kuat-kuat serious kita akan tercampak.
Gambar kat atas tu boleh kata centralized base kat escape ni.So kat base ni diaorang adakan macam-macam pertandingan dan siapa yang menang akan dapat hadiah iaitu T-shirt.Group saya pun masuk satu pertandingan sepak takraw dan menang tempat pertama so dapat la satu baju free buat kenang-kenangan datang sini.
Gambar kat atas tu adalah muka-muka hati kering yang main jumping buggy.Saya tak berani main benda ni sebab gayat so tido je kat belakang sana tu.Member sy semua cakap memang best jumping buggy ni, entah lah sebab saya tak merasa so nak komen lebih pun tak boleh lah kan.
dari kiri tak igt nama, afif tariq,faris,amir,didi,saya,tailong,rahimi,aus kami semua archirtecture student yg pening lalat.

Pic kat atas tu adalah pic terakhir kami kat Escape Park, masa ni kami semua dah keluar pun.So ambil lah gambar buat kenangan kami.Perasan tak bumbung bus stop ni ada rumput, green bus stop :)
CINTA : Ok itu saja cerita kat Escape Park Pulau Pinang.Nasihat saya kalau nak datang sini make sure pukul 9 pagi dah kena masuk kalau tidak memang tak sempat nak main permainan kat dalam ni sebab banyak sangat.Kami pun main tak habis semua permainan cuma suku je.Apa-apa pun Escape Park Pulau Pinang memang the best untuk siapa-siapa yang nak cabar diri bermain permainan aktiviti lasak.

No comments:

Post a Comment