Tuesday, June 2, 2015

Cuti Semester Break Dah Tiba Mood Happy Giler Kentang


Fuhh lega sekarang dah mula cuti semester.So dapat berehat dengan aman.Walaupun semester lepas sangat lah down untuk ke kelas dan baca buku.Actually jawab exam pun ala kadar sebab study pun ala kadar.Harap-harap lepas lah exam saya kali ni, tak harap flying colours pun heeee.

Sekara dah balik kampung perlis pun.So kalau bab balik kampung ni memang lah semangat sangat nak menyusun aktiviti dengan keluarga terutama sekali dengan mak saya.Masa cuti ni lah nak bawa mak jalan-jalan pun kalau time tak cuti sah-sah busy dan berada di kuala lumpur.

CINTA : Semoga semester break kali ni akan menjadi sangat oshem sebab berada di perlis.Selalunya di KL sebab kena kerja untuk cari duit poket.



No comments:

Post a Comment