Friday, May 22, 2015

Menonton Filem Paul Blart Mall Cop 2 Di Cathay The Curve

 Sebenarnya rancangannya nak menonton cerita The Avengers..Jadi terus ke The Curve sebab selalunya Cathay The Curve ni tak ramai sangat orang kalau nak bandingkan panggung wayang di mall yang lain.
 Tapi apakan daya bila sampai je kat kaunter tiket memang sah cerita the Avengers semuanya sold out yang ada pun mid night.Dah disebabkan nak kerja esok so terpaksalah tengok cerita lain yang awal sikit.
 Terpaksalah tengok cerita encik Paul ni sebab cerita ni sahaja yang terbaik buat masa tu.Kepada yang belum tengok lagi cerita ni cinta bagi 5 bintang sebab memang kelakar habis.memang ketawa lah tak henti-henti dalam panggug tu.Memang best kiranya tak rugilah walaupun tak dapat tengok cerita yang dihajatkan.


Yang peliknya sebelum masuk tu memang tak ada orang langsung kat Cathay The cureve ni memang sunyi jugak lah.Tapi tiket The Avengers habis..Agak aneh disitu hahaha.
CINTA : Apa-apa pun cerita Paul ni memang best.So kalau anda nak tengok wayang actually kat Cathay the curve ni memang tak ramai orang dan tempat duduk didalam panggung pun memang selesa.So rekemen lah kepada kawan-kawan lain tengok wayang di sini.

No comments:

Post a Comment