Thursday, May 14, 2015

Last Class Semangat Yang Hilang


Tadi adalah last kelas saya untuk semester ni.So lepas ni kena mengadap exam pula.Entah kenapa semester ni semangat nak study agak merudum hahahah sentiasa malas je.Mungkin sebab usia, sebenarnya saya sambung study di usia 3 series so agak penat sikitlah maybe.Tapi tak pe tetap dengan perinsip pelan-pelan kayuh untuk habiskan study yang masih ada 2 tahun lagi.


lepas habis kelas beratur pulak untuk bayar fee study kalau tak tak boleh ambik exam.Kaunter buka 2 saja yang nak bayar tu berpuluh-puluh aduhai memang jenuh menunggu setiap kali nak bayar duit.

CINTA : Apa-apa pun semester ni saya dah berjaya habiskan yang tinggal adalah exam.Lepas ni kena lah study bagai nak rak untuk score :)

No comments:

Post a Comment