Sunday, May 10, 2015

Filem Pilot Cafe Di GSC Mid Valley Mall


Asalnya nak tengok cerita the Avengers tapi disebabkan masa tayangan yang lewat diakibatkan ramai org tengok so terpaksa lah beralih kepada Pilot Cafe.



Kalau hendak juga tengok The Avengers terpaksa duduk di barisan paling depan.Comfirmn la saya tak nak kan jenuh nak melangut kepala selama 2 jam.So tak fikir panjang terus beli tiket untuk menonton pilot cafe.




Di perkarangan GSC Mid Valley banyak jugak promosi item mengenai filem pilot cafe, ada poster, model dan sebagainya.


Sebenar GSC Mid Valey sekarang dalam proses baik pulih.Boleh lihat renovation sedang dilaku di perkarangan panggung wayang ini.




Kesimpulan mengenai filem ini ok lah best.tapi ada jugak part story ni yang tak sampai.Pendek kata Ombak rindu lagi best dari pilot cafe.

CINTA : So kepada sesiapa yang belum tengok boleh lah ke panggung wayang berhampiran untuk menonton.Kerana cerita agak best untuk menonton.

No comments:

Post a Comment