Thursday, April 9, 2015

ChatRoom Cinta Ruang Mencari Kenalan


Assalammualaikum

Hari ini ingin sedikit bercerita mengenai blog Chatroom Cinta.Blog ini hanyalah semata-mata ruang chatting yang telah disediakan untuk mencari kenalan mahupun teman di alam maya.

Akan tetapi saya nasihatkan agar jangan mudah terpedaya dengan kata-kata manis dari orang yang baru anda kenali tambahan pula kenalan tersebut hanyalah dikenali menerusi alam maya.

Blog ini rasanya sangat sesuai dijadikan platformn untuk mencari kenalan,bertukar-tukar pandangan,mempromosi barangan jualan online,memprosikan blog anda adalah sangat dialu-alukan dan sebagainya.

Semoga medium platformn ini dapat digunakan untuk tujuan yang berguna untuk semua

Cinta : Pesanan dari saya buat kali terakhir jangan mudah terjerat dengan orang yang anda baru kenali.Berhati-hati sediakan payung sebelum hujan kerana banyak kes penipuan berlaku menerusi alam maya terutama sekali bagi kaum hawa

4 comments:

  1. Thanks for every other fantastic article. The place
    else may anyone get that type of information in
    such an ideal method of writing? I've a presentation subsequent week, and I am on the search for such information.

    Also visit my page http://eonlinearticles.info/article.php?id=28083

    ReplyDelete
  2. http://gopaidweekly.com/?ref=208703

    ReplyDelete
  3. tumpang lalu ye..salam.Berita baik!! Buat side income di hujg jari anda!!! nak bagi peluang yg senang giler. Nak tak income RM900 sehari?? FREE REGISTER..Tiada apa2 bayaran akan dikenakan langsung. JADI TIADA RISIKO KERUGIAN. tak perlu nak cari2 orang, tak perlu jual barang.anda hanya perlu open link di bawah dan register.anda terus dapat USD25×3.4=RM85..Lepas tu anda dpt link anda dan copy paste ayat sy kat fb,ruang komen,tweeter,wechat dan sebagainya.setiap org yg buka link anda,anda akn terima USD10×3.4=RM34..MUDAHKAN! anda bolh pilih samada duit masuk akaun bank anda atau cek dipos ke alamat rumah anda. Ramai yg dah register PERCUMA SAHAJA. cuba buka link dibawah ini.x salah kalau mencuba dan hasilnya lumayan. http://peruserpaid.com/?ref=79403

    ReplyDelete