Thursday, April 9, 2015

Zodiak Anda Dan Rahsia Memikat Lelaki


Rahsia zodiak ini adalah satu perkongsian sesama pembaca sahaja, tidak ada kena mengena samaada dengan yang hidup atau yang mati.Boleh dijadikan sedikit panduan kerana ramalan zodiak ini adalah mengikut dari fakta Sains dan Fizik.

Leo (24 Julai - 23 Ogos)

Orangnya : Penyayang, warm hearted, tidak kedekut bila mahu berkongsi kesenangan dan kemewahan dengan orang yang disayanginya. Jejaka Leo ini juga seorg yg ambitious, self-centered tapi tidak ego.

Tips Untuk Memikat : Sebagai perempuan, haruslah menunjukkan kewanitaan yang selembut-lembutnya.Kena tahu juga bagaimana menilai dan menghargai setiap ciri dan kualiti yang ada pada jejaka leo.

WARNING : Jangan..saya ulangi..JANGAN bercakap atau memuji lelaki lain di hadapan LEO. Mereka tak suka dibanding-bandingkan dengan orang lain.. mereka itu sangat sensitif! Sikit-sikit tak boleh, nanti merajok, balik bilang mak pula.


Virgo (24 Ogos - 23 September)

Orangnya : Pemalu, tak pandai mengawal emosi.Suka mencari perhatian dari perempuan.

Tips Untuk Memikat : Lelaki Virgo suka yang pendiam, tidak kecoh,sofisticated,simple, jgn banyak cakap.. (cerewet pulak lelaki virgo nie) So kenalah pandai menyerlahkan nilai-nilai kewanitaan, manis, kelembutan dan kesabaran.Lelaki virgo kuat merajuk.

WARNING : Bila pergi dating, jangan pakai yang ter "over welming".. virgo ini sememangnya gatal.`chicky duck` kalau dia over gatal, kasi jer flying kick sama dia.




Libra ( 24 Spetember - 23 Oktober)

Orangnya : Cerewet, posessive, takes thingslightly when comes to quarrel tapi jujur dalam segala hal.

Tips Untuk Memikat : Senang sahaja.Lelaki Libra suka perempuan yang ceria, happy go lucky..SO be yourself.

WARNING : So bila nak date.Pakailah make-up yang sederhana.. tapi jangan lupa cover-up pimple jika ada.A big turn off for Libra pasal diorang ingat diorang nie semua hensem


Scorpio ( 24 Oktober - 23 November)

Orangnya : Action serius, mudah cemburu, mood swing.

Tips Untuk Memikat : Sentiasa menghargainya.Nak ber*sensor*ut di talifon berjam-jam pun takpe! janji dengan dia, kerana Scorpio ini macam Libra juga, posessive. Tidak suka berkongsi perempuannya dengan orang lain.

WARNING : Buat pilihan yang betul bila mahu memikat scorpio, kerana bila sudah terjerat susah nak escape dari scorpio.jangan kata saya tak kasi warning.

Sagitarius ( 23 November - 21 December)

Orangnya : Fu..yoh..siapa dapat memang untung.Sagitarius orangnya happy aje..suka bergembira bawa partner jalan-jalan.. sort of adventurous dan sungguh romantik.

Tips Untuk Memikat : Sentiasa adakan plan bila nak keluar..tengok wayang ke? senam ker? anything asalkan jangan membosankan.Suka dibelai.

WARNING : Jangan ragu-ragu ketika hendak membuat plan..'confirm tak ada plan nanti'.


Capricon ( 22 December - 20 Januari)

Orangnya : Egoistic, ada batu duduk di atas itu kepala, pendek kata Capricon seorang yang sukar nak meluahkan perasaannya. Jarang sekali anda akan mendengar dia melafazkan 'cinta' pada anda

Tips Untuk Memikat : COOL aje gurl..nak tackle mereka bukan mudah..jangan give in selalu.Ajar sikit mereka jual mahal.kita jual lagi mahal.

WARNING : Macam layang-layang putus tali..jual mahal..mahal jugak gurl..jangan mahal sampai terputus tali..melepaslah kamu nanti.


Aquarius ( 21 Januari - 19 Februari)

Orangnya : Pijak semut pun tak mati.

Tips Untuk Memikat : Kacang aje.Sentiasa berpakaian cantik,glamour.Comfirm dia sentiasa nak berkepit aje dengan kamu.

WARNING : Lelaki Aquarius nie cepat bosan dengan orang..so sebelum dia tinggalkan kita.. kita blah dulu.


Pisces (20 Februari - 20 Mac)

Orangnya : Segak, ber*sensor*a, ngada-ngada, choosy.

Tips Untuk Memikat : Kasi jer belacan.

WARNING : Diorang tak suka orang yang macam belacan!


Aries (21 Mac - 20 April)

Orangnya: Anak mak! smart mamat. intelligent.

Tips Untuk Memikat : Bagus untuk minah-minah tudung (NO OFFENCE) but its true.. Jejaka Aries suka wanita yang sopan, tata-tertib..sebab nak bawa tunjuk mak, so kenalah bawa balik yang bagus punya.

WARNING : Jika anda betol anda rasa aries ini pilihan anda, pilih lah. Kalau tidak, jangan lah main-mainkan hatinya. Hati dah luka sukar nak dibaiki. Macam moto yang dah rosak, makan bulan di workshop baru baik.


Taurus (21 April - 21 Mei)

Orangnya : Mencabar, garang seperti singa, takut seperti tikus. Mereka tidak tetap dengan pendirian sendiri.

Tips Untuk Memikat : Low profile sikit, mereka suka sesuatu yang mencabar, let him find out the real you.

WARNING : Kadang-kadang diorang suka buat kelakar seorang-seorang.Kesian takde orang lain layan.


Gemini (22 Mei - 21 Jun)

Orangnya : Gemuk! egoistic, tak suka kalah. Kalau ada debat, jangan harap anda nak menang.. dalam apa-apa persoalan jua mereka ada aje alasannya.

Tip Untuk Memikat : Sabar aje lah..be patient. Sebagai perempuan, mengalah lah sikit.. lambat laun hatinya akan lembut jugak.Lelaki Gemini nie suka pada perempuan yan lembut, hatinya akan lembut jua.

WARNING : Jangan bersikap terlalu kasar dengannya..kalau dah tak tahan dengan mereka..blah aje jangan banyak cakap..mereka panas baran. Tak guna bertengkar anda tak akan menang punya pasal diorang nak menang jer.


Cancer ( 22 Jun - 23 Julai)

Orangnya : Segak, Kaya, bermurah hati, suka menunjuk-nunjuk dengan kemewahan.Tetapi mereka adalah sebaliknya.( berhati-hati ya )

Tips untuk memikat : Jangan pulak anda pun nak step kaya... nanti habis duit dikebas.

WARNING : TOLONG Jangan terpedaya dengan kata manis lelaki Cancer.First-first manis, kalau dah lama jadi masam.. kadang-kadang jadi basi.


Cinta : Segala penulisan oleh di atas adalah dari hasil pencarian serta bacaan dari majalah, blog, laman website yang berkaitan dan sebagainya.Untuk yang beragama Islam tidah haruslah terlulau mempercayai mengenai ramalan zodial ini kerana jodoh, maut, ajal dan pertemuan telah diatur olehNya.Hanya satu perkongsian,Sekian Terima Kasih.

3 comments:

  1. ^_^..Cocok kau ,nik..retak hati ini haha..XD..Dah agak..Mula2 katanya manis cam gula kapas,last-last,Macam nasi basi je..Puih2..!Pergi blah @

    ReplyDelete
  2. Aaaku tak faham .......-_-#

    ReplyDelete
  3. Tak semstinya cantik yang lelaki mahukan, ada juga ciri lain. Wanita juga perlu tahu Titik sentuhan lelaki

    ReplyDelete